tirsdag 15. desember 2009

Herlige København!Var en snartur i København forrige uke og fikk handlet litt... Var blant annet innom denne herlige antikvitetsbutikken full av gamle og nye skatter ;o)
Med meg hjem derfra fikk jeg et gammelt kjøkkenhåndkle med monogram, gammel julepynt og herlige, nostalgiske kort.

Rakk også en tur innom Butik Sophie hvor jeg møtte søte Lene og fikk handlet litt.... Har drømt om ting fra hennes butikk i lang tid, så herlig å få oppleve butikken i virkerligheten! Hva jeg kjøpte der kommer i et senere innlegg.

søndag 13. desember 2009

De nydeligste rosene...


...tror jeg må vœre disse... Memory Lane heter de visst, og det navnet passer bra.
De ser virkelig nostalgiske ut...
Jeg bandt denne buketten for 10 dager siden, og den er enda fin - jippi!


Foruten rosene (i lillatoner) består buketten av en lilla svibel, en dyp lilla-rosa nellik,
sisalhår, mose og sølvtråd.
(Fargene kommer dessverre ikke så godt frem på bildene -
det er ikke det beste "foto-lyset" for tiden.)

Selve "bukett-stativet" er bundet av grener.
Synes det blir så fine buketter når man bruker et slikt stativ,
også holder blomstene så lenge fordi de "hviler" på mosen og stativet...


Nå skal jeg straks i det årlige familie-juleselskapet hjemme hos mamma og pappa. Det blir ikke ordentlig julestemning uten det! Vår nœrmeste familie består nå av 30 stk, så jeg har lånt bort stoler og bord for anledningen. Det er vel eneste gangen det føles litt tomt hos meg... ;o)


Ønsker dere som er innom en god 3.søndag i advent og en fin ny uke!

onsdag 9. desember 2009

Badet vårt


Da vi kjøpte leiligheten hadde badet stått urørt siden 1978 - men er nå totalrenovert med støpt gulv med varmekabler, senket tak med downlights og fliser på vegger og gulv. Alt av armatur er byttet ut, og ny dør har vi også satt inn.
Det tok meg nesten ett år å finne "det rette" møbelet for servanten. Ønsket noe som ikke var for dypt - da jeg ikke ville at det skulle bygge ut utenfor kassa der ventilasjon og rør er.
Kom over et klaffebord på loppemarked som passet perfekt i målene - uten klaffene... På loftet hos mamma og pappa fant jeg en marmor-plate som har tilhørt oldemor - perfekt som benkeplate! Fant etterhvert også en servant som passet i målene, og en nostalgisk kran... Og slik ble resultatet.Foran på bordet har jeg skrudd fast en håndklestang fra Ikea, og under bordet ble det plass til to romslige kurver der håndklœr og diverse toalettsaker oppbevares.


Ettersom badet er såpass lite, var det fint å finne en løsning til skittentøy og vaskemidler oppå vaskemaskinen. Fant disse kurvene som rommer akkurat det - og i tillegg fikk alle tre plass!Dette gamle vaskeskapet kjøpte vi i en antikvitetsbutikk i fjor høst - hadde egentlig tenkt til å sette en bollevask på den, men da jeg prøvde det på badet, bygde den for mye ut i rommet. Hadde plass til den i et annet hjørne på badet - heldigvis...Vil du se hvordan badet så ut før, klikk her.Igår kom jeg hjem fra København med kofferten full... ;o)
Hadde tenkt til å legge ut bilder idag, men det er så utrolig dårlig lys for tiden, så bildene ble ikke noe fine. Jeg prøver igjen imorgen.

Håper dere nyter en hyggelig førjulstid.