søndag 14. juni 2009


Med et stemningsbilde fra balkongen ønsker jeg dere en strålende uke!Loppis & lagersalg


I helgen var jeg på sesongens kanskje siste loppis (?). Fikk kjøpt noen fine, gamle rammer (som selvfølgelig skal bli hvite), to nydelige blomstertrykk, et gammelt, hvitmalt kjøkkenbord og en tallerkenhylle. 
Var også en tur på Covent Garden lagerutsalg med mamma, og fikk handlet litt der også; et lite sidebord/klappbord i tinn, en stor stormlykt (kubbelyset er det største "vanlige" fra Ikea - da ser man hvor stor den er....), en gigantisk lysestake (den er ca. 1.50m) og en stor og flott lykt med marokkansk preg.

Må også vise en gammel, rusten jernkurv jeg kjøpte på loppis for noen uker siden... Den kommer til å bli så kul med noen gamle vattepper eller puter oppi - eller full av ved. Elsker å blande inn litt rustikk og industrielt sammen med det lyse og feminine.

søndag 7. juni 2009

Litt "helge-pyssel"


Har laget noen nye puter til sofaen i helgen...."Velsign dette hus med kjœrlighet og glede""Kjœrligheten blomstrer her"Disse ble laget ved hjelp av hvite putetrekk fra Ikea, tusjpenn, strykemerke og hjemmeprintede franske ordtak. Samt god hjelp fra min kjœre som er langt stødigere på hånden enn meg.