onsdag 9. desember 2009

Badet vårt


Da vi kjøpte leiligheten hadde badet stått urørt siden 1978 - men er nå totalrenovert med støpt gulv med varmekabler, senket tak med downlights og fliser på vegger og gulv. Alt av armatur er byttet ut, og ny dør har vi også satt inn.
Det tok meg nesten ett år å finne "det rette" møbelet for servanten. Ønsket noe som ikke var for dypt - da jeg ikke ville at det skulle bygge ut utenfor kassa der ventilasjon og rør er.
Kom over et klaffebord på loppemarked som passet perfekt i målene - uten klaffene... På loftet hos mamma og pappa fant jeg en marmor-plate som har tilhørt oldemor - perfekt som benkeplate! Fant etterhvert også en servant som passet i målene, og en nostalgisk kran... Og slik ble resultatet.Foran på bordet har jeg skrudd fast en håndklestang fra Ikea, og under bordet ble det plass til to romslige kurver der håndklœr og diverse toalettsaker oppbevares.


Ettersom badet er såpass lite, var det fint å finne en løsning til skittentøy og vaskemidler oppå vaskemaskinen. Fant disse kurvene som rommer akkurat det - og i tillegg fikk alle tre plass!Dette gamle vaskeskapet kjøpte vi i en antikvitetsbutikk i fjor høst - hadde egentlig tenkt til å sette en bollevask på den, men da jeg prøvde det på badet, bygde den for mye ut i rommet. Hadde plass til den i et annet hjørne på badet - heldigvis...Vil du se hvordan badet så ut før, klikk her.Igår kom jeg hjem fra København med kofferten full... ;o)
Hadde tenkt til å legge ut bilder idag, men det er så utrolig dårlig lys for tiden, så bildene ble ikke noe fine. Jeg prøver igjen imorgen.

Håper dere nyter en hyggelig førjulstid.

9 kommentarer:

Linda sa...

Dette ser jo riktig så smakfullt og lekkert ut!
Nå kan du bare nyte...

Ha en fin kveld!

Jorid ♥ Noe på Hjertet sa...

Hei!
Så flott et bad :-)

Håper du får en fin uke videre!
Klem J

Anonym sa...

Kjempeflott bad:)

Ha ei fin adventstid
Klem Nina

Home By Virginia sa...

Oi så fint...!!! :)

De kurvene var bare lekre og det vaskeskapet... *Sukk*

*Ha en fortsatt deilig førjulstid*

Klem fra Malin Virginia

lisje astrid's husblogg sa...

Her var det jammen masse fint:)LEKKERT bad:)
Likar bloggen din kjempe godt:)
dette vil eg sjå meir av:)
God juletid ønskast til deg:)
Klem frå Astrid;)

Mitt hvite hus sa...

Nydelig bad dere har... trenger ikke være stort for at det skal bli koselig...

Klem kerstin

Simones Country Home sa...

Hei på deg.
Fin blogg du har,å fint bad dere har fått lagd. ;o)

Håper det er ok at jeg linket til deg på bloggen min.

Klem Simone

Anne sa...

Så nydeleg bade har blitt:) Vakre møblar!
God helg til deg!
Klem Anne

I drømmeslottet sa...

Nydelig badet ble!! Må si dere gjorde det beste ut av oppusningen og delen med vasken var utrlig lekkert, for ikke å snakke om skapet i antikk.. Takk for at du visste:-)