mandag 11. mai 2009


Jeg må bare vise hva som ventet på meg hjemme etter jobb en dag i forrige uke. Min fantastiske kjœreste hadde bestilt en marokkansk puff i hvitt, mykt skinn til meg. Har sett etter en sånn en stund, men synes de de har i Norge er altfor dyre eller litt "glorete"... Men denne var perfekt! Han kjenner meg ganske godt, da ;o)

9 kommentarer:

Jorid ღ Noe På Hjertet sa...

Så nydelig den var :-DD

Livs Lyst sa...

Så gøy!!

Hilsen L-jo

M sa...

),O
lö,)
l),
l

Så heldig du har som har en så omtenksom kjæreste.
Ha en fin kveld, klem fra M

MarnyAlice sa...

å det var ein snill kjæreste det :) <3

so fin den puffen var!! kjem den frå marokko og eller?? :)

Klem M :)

Stine sa...

Hei!

Nei, så søt kjæreste du har, og så med den sløyfa på og :) Ser ut til at den passer veldig fint inn hos deg! Ja, guri, jeg skal levere en bacheloroppgave 25. mai, men klarer ikke skru av interiørhjernen. Det er egentlig ganske skummelt! Legger til bloggen din i rollen på siden min forresten :)

Hilsener fra Stine

Thea sa...

Åhh.. Den var kjempefin!:) Vil også ha:) Jeg har en men den er i blått, gull og beige. (jepp Den er noen år gammel)Så sleng bena på puffen og kos deg ikveld:)

Kerstin sa...

Så snill kjæreste du har.. den var kjempefin var den... klem Kerstin

Else´s Bod sa...

Hej tjejen!! har köpt det där ljusgrå tyget i en liten butik här i örebro. Men här om dagen köpte jag mörkgrå radnigt tyg på Åhlens! Men gud.. har ni den kedjan?! det borde ni vell ha?! haha.. va dålig man är på sånt där! hihi... säg bara till om du vill att jag köper & postar till dig om du absolut inte hittar!
Kram på dig!
Ps. Lägger till dig i min lista super fin blogg!

Anonym sa...

For en fantastisk koselig og kerativ stil du har! Tenker litt på Kremmerhuset Ting & Sånt, anbefaler deg at du gjør en vane ut av å gå en tur innom der, de utrolig oppdatert på hvilke stiler som "gjelder" til alle tider, og dessuten selger de den marrokanske puffen der også. :)

Ha en fin dag!
Hilsen Hedda