søndag 28. desember 2008

Julen 2008

lørdag 13. desember 2008

Snart jul!


Idag har mamma og jeg vœrt rundt omkring for å handle inn blomster - vi lager nemlig våre egne blomsterdekorasjoner til jul. En hyggelig tradisjon! Vi kjøpte eucalyptus, olivengrener, hvite roser, furugrener, hvite amaryllis, hvite svibler, grå lav, grønn mose, hvit ildtopp og brudeslør. I en butikk så vi et søtt, lite stativ med 8 glass fra Madam Stoltz som jeg bare måtte ha. Nå står det på den gamle kjøkkenbenken i gangen med litt "julepynt".Den gamle kjøkkenbenken stod i huset til mine oldeforeldre. Synes det er så morsomt å tenke på at min morfar (på snart 85) smurte brødskivene sine på skjœrefjølen etter skolen da han var liten gutt!På kjøkkenbenken står også et stort sinkfat fullt av lys - elsker slike lysfat!

fredag 12. desember 2008

Førjulsgave til mamma


Jeg har sydd et forkle i førjulsgave til mamma. Forkleet er i hvit lin, med satengbånd og englebilde (strykemerke fra Søstrene Sagen) på brystet. Passe søtt og passe julete, synes jeg.


mandag 8. desember 2008

Juleverksted


Idag har en venninne og jeg hatt juleverksted. Så koselig, dette må vi innføre som fast tradisjon, S!  Vi lagde fyrstikkesker og pakkelapper, men skravlet så mye at det var alt vi rakk. ...